SMART projekt

27/04-2016

I klassen er vi gået igang med to nye projekter, Marathon og SMART. Vi kunne selv vælge og jeg valgte SMART. SMART går ud på at vi skal sørge for hotel, spisesteder, konferencelokale, en kulturdag og flere mindre diverse ting, for skoleledere fra udlandet. Det vi har fået lavet indtil nu er en samarbejdsaftale og et SCRUM-board.
Alt sammen foregår med samarbejdspartnere.
_________________________________________________________________________________

Vi skal under smart projektet finde en masse samarbejdes partnere, vi skal finde hotel, mad, aktiviteter og meget andet til vores kunder.

Her har vi fået et budget for hele projektet.

·         Ankomstdag lørdag d. 28. maj max 12 deltagere aftensmad ca 2-300 pr. person, deltagerne betaler selv (Er bestilt gennem Tune kursus center)

·        Culturel day, søndag d. 29 maj. Ca 12 deltagere budget 7-8000 kr

(både mad og indslag/entre mv.) (Da vi ikke kan få morgenmad på overnatningsstedet, Tune kursus center, har vi brug for at dagen starter med morgenmad. Det vil sige at budgettet skal dække alle udgifter, herunder morgenmad, frokost, og aftensmad, transport, indgange mv. Det hæves derfor til max 10.000)

·         Mødedag mandag d. 30.  maj ca. 12 deltagere. Frokost ca. 80-100 kr. pr person , aftensmad ca. 2-300kr. pr. person (deltagerne betaler selv). (Er bestilt gennem Tune kursus center)

·         Herudover selvfølgelig løbende te, kaffe frugt mv, det er der dog ikke et særskilt budget for, men dækkes af KKU (Er bestilt gennem Tune kursus center)

·         Multiplier Event tirsdag d. 31. maj. Ca 40 deltagere. Budget ca. 8-10.000 (da resten skal bruges på Key note speaker)(Skal dække lokale, let morgenmad (ex croissant og te/kaffe, juice/frugt) frokost og drikkevarer evt. kage. Arrangementet løber fra 9.30/10-16:00) Lokalet er booket Kulturhuset Islands brygge Mødelokale A og B, Hal C, Arsenalvej 6. Vi har det fra kl. 8.30-16.30. Pris 2000)

·         31 maj. Max 12 deltagere aftensmad ca. 2-300 pr. person, deltagerne betaler selv

Det er super svært at få alt økonomi til at passe sammen, men vi gør det så godt som vi kun kan. HAHA

______________________________________________________________________________________
26/04-2016

Scrum board

Jeg syntes at arbejdet med scrumboardet  har været rigtig godt og meget overskueligt. Det har givet os god hjælp og fået os til at tage fat i en ting ad gangen.

______________________________________________________________________________________

31/03-2016

Besøg på Tune Kursuscenter

Idag har Ali, Patrick og jeg været ude på Tune kursuscenter for at se lokalerne, værelserne og de andre faciliteter som centeret har at byde på til vore gæster.
Jeg synes stedet så fint ud, vi fik alle de oplysninger vi havde brug, fra Gitte som arbejder ude på centeret. Jeg håber at vores kunder kommer til at kunne lide stedet.

______________________________________________________________________________________

Økonomi til SMART

download.png

Her ses en af måderne vi har sat tingene op på, det er meget uoverskueligt men det er der.

Økonomien har vi haft en del problemer med, det betyder at nogle gange skal deltagerne selv betale og andre gange skal de ikke.
Først fik vi et buget og da vi havde fået de flere og størte ting på plads økonomisk fik vi besked om at økonomien var ændret og vi fik mindre penge at bruge af.

Det kan være rigtig frustrærende da vi regner med noget og efterfølgene skal til at ændre alt igen til noget som er billigere.  det kan jo ødelægge et helt event – men vi var rigtig gode til at holde det oppe og finde alternativer.

Jeg er super tilfæds og har læsrt en masse omkirng økonomi og hvordan man skal gør for at alt går op. Det er bestemt noget jeg kan bruge videre og privat.

__________________________________________________________________________________

download